(GRATIS) KENNISMAKING

Om jou op een laagdrempelige manier met mij kennis te laten maken, heb ik een kennismaking gezichtsbehandeling of een You & Me behandeling mét een fijn gratis product om thuis uit te proberen of een gratis workshop waar je je (eventueel samen met je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen) voor aan kunt melden. Super leuk toch

Bekijk hieronder wat jou aanspreekt, neem contact met me op en we plannen een datum!

Individuele Kennismaking Gezichtsbehandeling

Bij deze kennismaking gezichtsbehandeling starten we met een korte huidanalyse. Ik vertel jou iets over de producten waar ik mee werk en vervolgens bekijken we welke producten het beste passend zijn voor jouw huidtype én voor jouw huidconditie op dat moment.

Vervolgens reinig ik je huid grondig met een cleanser en een tonic uit de betreffende lijn. We proberen een lekkere scrub uit en tot slot brengen we een lekkere verzorgende dagcrème bij je aan. Uiteraard ook weer afgestemd op jouw huid.

Deze kennismakingsbehandeling kost slechts € 12,50 en je krijgt er gratis product ter kennismaking bij. Duur: 60-90 minuten.

You & Me

Mocht je het leuk vinden om deze kennismaking gezichtsbehandeling bij jou thuis te krijgen dan kan dat ook in de vorm van een You & Me behandeling. Ik kom bij jou thuis en jij nodigt nog iemand uit die dezelfde behandeling krijgt. Je vriendin, je (schoon)moeder of je zusje bijvoorbeeld. Uiteraard krijgen jullie dan allebei een gratis product ter kennismaking. Deze You & Me behandeling geef ik uitsluitend in de avonduren en kost € 15,00 p.p. Duur: 90-120 minuten.

Workshop bij jou thuis

De kennismaking gezichtsbehandeling is ook geschikt om met meerdere dames te gelijk in te plannen (4-8) als mini workshop bij jou thuis. Als gastvrouw krijg jij dan een leuk cadeau én heb je de mogelijkheid om met korting diverse producten te bestellen. Deze mini workshop met meerdere dames is helemaal gratis (maar zonder goodiebag) en altijd super gezellig!  Duur: 120-180 minuten.

Meer weten of een afspraak inplannen? Stuur me een berichtje via de button rechtsonder op bel/app me op telefoonnummer 06 109 71 758.

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen en acties?
Meld je dan HIER aan voor mijn Facebookpagina!

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727