Detox Thee

Herken je dit? Een opgeblazen gevoel, slechte nachtrust, slechte stoelgang, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, huidproblemen, diabetes, altijd maar moe en futloos of het wil maar niet lukken met afvallen.

Dan is het tijd om je lijf eens op te schonen! Start vandaag nog met de detox thee van Vida Divina en verlies 1 à 2 kilo per week. Je drinkt 2,5 kopje per dag en je voelt je een ander mens!

Reinig je lichaam, voel je fitter, verlies centimeters en wie weet ook nog wat kilo’s en wordt uitgerust wakker. Op een 100% natuurlijke en gezonde manier afslanken én ontgiften.

Door het gebruik van de thee en de ontgiftende werking daarvan, kun je ook vele gezondheidsvoordelen gaan ervaren op het gebied van: 
 • Afslanken
 • Nachtrust
 • Energie
 • star-o
  Hormonen
 • star-o
  Huidaandoeningen
 • star-o
  Stoelgang
 • star-o
   Opgeblazen gevoel
 • star-o
  Lichamelijke klachten
 • star-o
  Etc. etc. etc.

TeDivina detox thee bevat 2 krachtige soorten medicinale paddestoelen, Ganoderma Lucidum en Chaga. Deze paddestoelen vind je in geen enkel andere detox-thee.

De thee is gemaakt van 100%, gecertificeerde, organische en natuurlijke ingrediënten.
En bevat de volgende ingredienten; Kaki blad, Maria Distel, Malva bladeren, Heemst, Papaja, Myrre, Kamille, Gember, Cranberry, Siberian Chaga en Ganoderma Lucidum (beiden geneeskrachtige paddestoelen)

Gewichtsverlies (1 à 2 kilo in een week) is één van de vele resultaten die je kunt ervaren met de thee. Ook kunnen er cm's in buikomvang verdwijnen. Overtollige ontlasting en gifstoffen (toxines) zullen je lichaam gaan verlaten. Andere voordelen die je kunt ervaren zijn: een betere huid, meer energie, een heldere geest en een betere nachtrust.

De thee werkt super als je bijvoorbeeld een dieet doet maar even stilstaat met gewicht verliezen, wanneer je een slechte stoelgang hebt en/of vaak een opgeblazen gevoel!

Heb je een periode wat slechter gegeten en voel je je daardoor wat moe, opgeblazen en gewoon niet zo lekker in je vel? De detox thee zal je zeker helpen! 


Ik ben zelf reuze enthousiast over deze thee, ik kan niets anders zeggen dan dat ik me er heel goed bij voel. Deze thee reinigt je lichaam en is bedoelt om schadelijke gifstoffen en toxines uit je lichaam te spoelen. Alleen met natuurlijke kruiden. De thee is veilig voor mensen met gevoelige darmen maar niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je medicijnen gebruikt neem deze dan sowieso 1 uur voordat je de thee drinkt of drink de thee 1 uur nadat je je medicijnen hebt genomen.

Wat kun je bestellen?

1 zakje voor 8 dagen thee
2 zakjes voor 16 dagen thee
3 zakjes voor 21 dagen
4 zakjes voor 1 maand thee  
8 zakjes voor 2 maanden thee

€   16,95
€   33,90
€   50,00
€   60,00
€ 110,00

NB. Aangezien in het verleden diverse pakketten zijn zoek geraakt, wordt er alleen nog verzonden met een Track-en Trace code (brievenbuspakketje). De verzendkosten zijn daarom € 4,35 per bestelling binnen Nederland. Voor het buitenland gelden andere tarieven.

Gebruiksaanwijzing:
In 1 verpakking zit 1 groot zakje thee voor 8 dagen. Deze leg je in 1 liter gekookt water.
Dit laat je 6 tot 8 uur trekken. Daarna doe je er nog 3 liter koud water bij. Je hebt dan genoeg thee voor 8 dagen. Je bewaart de thee in een pan in de koelkast of je giet het over in lege frisdrank flessen.

Bij het ontbijt: 1 glas (+/- 200 ml)
Bij de lunch: 1 glas (+/- 200 ml)
Bij het diner: 1/2 glas (+/- 100 ml)

De smaak is vrij neutraal, je drinkt 'm koud. Liever warm? Verwarm het dan in een pannetje.

Zelf Distributeur worden?

In Nederland zijn distributeurs pas een jaartje actief met het promoten en verkopen van deze TeDivina. Dit doen zij met veel inzet en enthousiasme. Toch kunnen we altijd meer wederverkopers en/of distributeurs gebruiken. Heb jij bijvoorbeeld een schoonheidssalon, massagesalon, kapsalon, een nagelstudio, misschien geef je yoga, reiki of heb je een praktijk aan huis in beauty & wellness? De TeDivina is een mooi artikel om jouw omzet te verhogen.

Meer informatie of bestellen?
Neem contact met mij op via de button hier rechtsonder (het makkelijkst), stuur een mailtje naar marijke@beautifulwellness.nl, stuur me een berichtje via Facebook of bel/app naar 06 109 71 758.

Disclaimer
Ik ben geen arts of psycholoog dus ik stel geen diagnoses. Ik behandel niet (behalve bij massages). Ik schrijf ook geen medicijnen voor en ik geef géén medische adviezen. Ook al is deze thee heel veilig om te gebruiken, bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie is het aan te raden om altijd eerst een arts te raadplegen. De thee is niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Bij twijfel of bij onduidelijkheid zal ik je dan ook altijd eerst doorverwijzen naar je specialist.

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727