Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Dé slogan uit mijn jeugd die ik nooit vergeten ben. Ergens eind jaren 80/begin 90. Deze slogan was onderdeel van een campagne van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Het doel van deze campagne was om meisjes te stimuleren om een vak (beroep) te leren zodat ze later in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien en economisch (financieel) onafhankelijk zouden zijn. Een exact vak had de toekomst.

Ik heb op de Havo geen exact vak gekozen want daar was ik niet zo sterk in, maar ik heb er wel bewust voor gekozen (om later als ik groot zou zijn) zelf de kost te kunnen verdienen. Dat ik mijn eigen broek op kon houden, financieel onafhankelijk zou zijn én dat ik zou doen waar ik helemaal happy van werd.

Na een heleboel uitstapjes (loondienst, 7 jaar een eigen restaurant (wat ik overigens ook super leuk vond), freelance recruiter, weer in loondienst als planner, VA (weer als zelfstandig ondernemer) doe ik nu dus weer wat ik écht leuk vind.

Marijke Ruijter

Begin 2017 kwam ik namelijk in aanraking met etherische oliën. Etherische oliën ondersteunen zowel op lichamelijk, mentaal als geestelijk niveau en je kunt ze werkelijk waar overal voor inzetten. 

Ik werkte op dat moment nog veel online als VA en wat ik daarin miste was het persoonlijke contact met mensen. En ineens viel het kwartje! Ik wilde én weer mét mensen gaan werken i.p.v. alleen maar vóór mensen én ik wilde meer met de oliën gaan doen. Zo ontstond het idee om een eigen massage praktijk vanuit huis te starten. 

Ik heb mij aangemeld bij de Massage Academie in Apeldoorn en heb daar diverse trajecten doorlopen waaronder de opleiding Wellness Totaal (theorie en praktijk). Regelmatig volg ik hier nog extra cursussen om mijn aanbod te vergroten. Zo heb ik de cursus Anatomie & Fysiologie, Gelaatsmassage, Aromatherapie, Klachtenbehandeling, Fybro Massage Therapie, Zwangerschapsmassage en Cupping gedaan. Bijndweefselmassage staat op de planning voor mei 2020 en er staan nog diverse cursussen op mijn verlanglijstje zoals Tuina.

Ook heb ik de Wellness Academie ontdekt. Ik heb hier de cursus Sportmassage gedaan en ik sluit niet uit dat er meerdere gaan volgen bij deze Academie. Daarnaast loop ik hier momenteel ook mee als stagiaire om bij de Wellness Academie als zelfstandig docent cursussen te kunnen gaan geven.

Daarnaast geef ik uitgebreide gezichtsbehandelingen met de fantastische producten van Nutrimetics en verzorg ik mooie gellak op jouw nagels die zeker 3 weken blijven zitten. Ik heb een leuke praktijkruimte bij mij thuis op de 1e verdieping. Op deze manier kan ik werk en privé goed combineren.

Ik geef kennismaking gezichtsbehandelingen maar ook leuke workshops bij jou thuis. Zo kun je op een laagdrempelige manier met mij en de producten die ik gebruik kennis maken. Kijk hier voor meer informatie. Uiteraard kun je ook contact met mij opnemen via de button hier rechtsonder aan de pagina.

Samen met mijn gezin (mijn man Johannes, mijn zoon Maik uit een vorige relatie en onze dochter Ella ) wonen wij verder nog in het gezellige stadje Harderwijk. Daarnaast heb ik nog een volwassen bonus zoon - en dochter die hier in de buurt op zichzelf wonen. Een drukke maar lieve hond Misty, 2 katten Kitty en Blizz en nog 2 Franse hangoren Pip & Flip die lekker los in de tuin rond hopsen, maken ons gezin compleet.

Onze droom is een leuk boerderijtje aan de rand van de stad met ruimte voor een B&B, een praktijk naast het huis, een ruimte voor de muziek - en biljarthobby van mijn man én een grote tuin (buiten leefruimte). 

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727