Happy met Ketonendrankjes !

Als je mij een beetje kent dan weet je misschien wel dat ik van het uitproberen van nieuwe dingen ben. Zo kwamen er in april 2020 "ketonendrankjes" op mijn pad. Ik heb eerst eens aan de zijlijn gevolgd wat dit nu eigenlijk precies was maar ik werd steeds nieuwsgieriger aangezien ik van alles las over 5-10 kg verliezen in 1-2 maanden tijd, energieker, vrolijker, meer focus, minder pijn aan pezen en gewrichten, beter slapen, uitgerust wakker worden etc etc.

Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en in mei 10 proefzakjes besteld. Sceptisch uiteraard, dat dan weer wel. Dag 1 was even wennen en merkte ik nog niet heel veel. Maar meteen al de 2e dag had ik in de ochtend geen hongerklap meer en na mijn ketonendrankje was de "trek" helemaal weg en heb ik pas rond lunchtijd ontbeten. Dat was uiteraard dan ook meteen mijn lunch. Gevolg, minder calorieën én ook minder koolhydraten in mijn lijf. YES! Het begin was gemaakt.Daarnaast voel ik me ook een stuk energieker en vrolijker. Duidelijk meer focus en ook mijn behoefte om 's avonds op de bank te gaan hangen en een zak chips open te trekken is weg. Ik heb dus besloten dat ik ook mijn klanten graag kennis wil laten maken met dit super fijne product.

Dus hier komt de (beknopte) info:

De zakjes ketonen worden gemaakt van het binnenste van de biologische kokosnoot. Daar worden vitaminen en mineralen aan toegevoegd maar zonder dat er chemische processen bij komen kijken. Deze zakjes zijn dus gewoon écht hartstikke gezond. Dat is ook de missie van het bedrijf (Prüvit). Iedereen weer gezond en lekker in zijn of haar lichaam.

Je begint met de eerste paar dagen een 1/2 zakje per dag over 2 glazen (aangelengd met water dus het kan in de koelkast) en het smaakt gewoon naar limonade (ranja). Je drinkt er daarnaast veel water bij (anders kun je hoofdpijn krijgen doordat de ketonen vocht uit je lichaam onttrekken) en je let op wat je eet. Bij voorkeur zonder teveel koolhydraten en mét genoeg gezonde vetten. Normaal is dat voor sommigen, voor mij als bourgoundiër in elk geval wel, moeilijk vol te houden maar door de ketonendrankjes gaat het mij nu makkelijk af. Na een aantal dagen ga je 1 zakje per dag gebruiken, verdeeld over 2 glazen.

Al vanaf dag 2 sla ik mijn ontbijt moeiteloos over. Nu zul je misschien denken: "Is dat wel goed"? Ja! Want het "moeten" ontbijten is al een tijdje achterhaald. Toen de mens nog in de oertijd leefde gingen ze immers ook pas jagen als ze honger kregen. Van ontbijt, lunch of diner hadden ze nog nooit gehoord toen. In deze Westerse wereld hebben wij ons lijf teveel verwend. Of juist misschien wel teveel verpest! Daardoor ervaren we allerlei kwaaltjes in meer of mindere mate.

Voor een 1e kennismaking kun je proefzakjes bestellen in de volgende smaken:

* Splash (meloen)
* Heart Tart (aardbei)
* Raspberry (framboos)
* Lime (limoen)
* Swiss Cacao (chocola)

5 zakjes voor € 45,00 (goed)
10 zakjes voor € 82,50 (beter)
20 zakjes voor € 160,00 (best)

Uiteraard krijg je bij je bestelling een uitgebreide gebruiksaanwijzing! 

Let op: dit zijn kennismakingszakjes. Een proefpakketje dus. Mocht het bevallen dan kun je ze zelf gaan bestellen via deze link en betaal je ongeveer gemiddeld zo'n € 6 per zakje. Dat is dus een stuk voordeliger. Daarnaast spaar je uiteraard ook in je portemonnee omdat je gewoon veel minder honger/trek hebt en dus minder gaat eten/snaaien. De zakjes zijn via de website zowel charged (met cafeïne) als uncharged (zonder cafeïne) te bestellen.

Ook is het wellicht leuk om te weten dat je kunt sparen voor gratis producten. En.... als jij je vriendin, buurvrouw, collega, tante, moeder, zus (nou ja, wie dan ook want uiteraard drinken mannen ze ook) vertelt over deze ketonendrankjes omdat ze aan je vragen hoe het komt dat jij er zo goed uit ziet/lekker in je vel zit dan willen zij die zakjes ook. Zeker weten! En dan kan het zelfs zo zijn dat jij je ketonendrankje nagenoeg gratis kunt blijven gebruiken. Win-Win dus. 

Waar zijn de ketonendrankjes eigenlijk allemaal goed voor?

De meeste mensen ervaren:

* Meer concentratie & focus
* Beter slapen
* Minder spierverlies tijdens afslanken
* Beter humeur
* Meer energie
* Minder honger en zin in zoet
* Mooiere huid en nagels
* Verhoogt en onderhoud energie
* Reguleert metabolisme, spijsvertering en hormonen
* Boost de natuurlijke aanmaak van ketonen
* Ondersteunt optimale vetverbranding
* Minder "pijntjes" aan spieren en gewrichten

En volg jij toevallig misschien een ketodieet en heb je moeite met in ketose te komen of te blijven? Als je een ketonendrankje met pure therapeutische ketonen neemt, ben je binnen 1 uur in ketose (dit houdt tot 6 uur aan!).

Kortom; met de ketonendrankjes krijg je een betere algemene gezondheid en houd je afvallen beter vol!

Voor meer informatie (ik kan je nog wat documentatie toe sturen en uiteraard je vragen beantwoorden) of het bestellen van proefzakjes, kun je mij het beste bereiken via WhatsApp (+31 6 109 71 758) of anders via de button hier rechtsonder om een mailtje te sturen.


Beautiful Wellness


Disclaimer
Ik ben geen arts of psycholoog dus ik stel geen diagnoses. Ik behandel niet (behalve bij massages). Ik schrijf ook geen medicijnen voor en ik geef géén medische adviezen. Ook al is deze thee heel veilig om te gebruiken, bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie is het aan te raden om altijd eerst een arts te raadplegen. De thee is niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Bij twijfel of bij onduidelijkheid zal ik je dan ook altijd eerst doorverwijzen naar je specialist.

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727