Prijzen

Nails

Wat is Polygel? Polygel is een nieuw product om kunstnagels mee te maken. Het bevat zowel eigenschappen van acryl als van gel. Door deze combinatie is polygel ontstaan. 

Voordelen:
Polygel is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan gewone gelnagels waardoor de nagels natuurlijk, licht & comfortabel aanvoelen. Polygel is sterker dan gewone gelnagels en flexibeler dan acryl nagels. 

Het product loopt niet uit en wordt onder een uv/led lamp uitgehard. Het is een handige alles-in-één formule waarmee je in een paar eenvoudige stappen perfecte nagels creëert. Daarnaast is polygel ook een stuk minder chemisch dan gel of acryl en is het daarmee beter voor zowel je natuurlijke nagels als voor het milieu.

Nagelverlenging met Poly Gel (+/- 90 minuten) € 45,00
Nieuwe set Poly Gel inclusief gellak

Gellak op natuurlijke nagel (+/- 45 minuten) € 20,00
Vijlen, basiscoat, 2 lagen gellak (keuze uit 60+ kleuren) en topcoat 

Manicure Behandeling (+/- 30 minuten) € 30,00
In model vijlen, handscrub en handmassage, voedende en verzorgende handcrème, nagelriem olie


Alleen verwijderen oude gellak laag (+/- 15 minunten) € 10,00

Wat is Gellak? Gellak combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van nagellak en het is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Je nagels zien er 2-3 weken super netjes uit. Dit is o.a. afhankelijk van hoe hard je nagels groeien en wat je met je handen doet. In principe bladdert het niet en het geeft je nagels extra stevigheid waardoor scheuren en afbreken worden geminimaliseerd. Het is dus een perfecte methode als je geen verlengde kunstnagel wil maar wel graag mooi verzorgde nagels voor een langere periode wilt hebben.

Zelf werk ik met de producten van Pink Gellac.

Beautiful Wellness

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727